Anasayfa Tatlılar
Tatlılar
Tatlı Çeşitleri PDF Yazdır E-posta

Tatlı çeşitleri :

  • 1. Baklava
  • 2. Tel kadayıf
  • 3. Künefe
  • 4. Ekmek kadayıfı
  • 5. Tulumba tatlısı
  • 6. Pekmez Helvası
  • 7. Peynir Helvası
  • 8. İrmik Helvası
  • 9. Gaziler Helvası
  • 10. Kağıt Helvası
  • 11. Un helvası
  • 12. Güllaç
Devamını oku...
 
TAVUK GÖĞSÜ - TATLI

Malzemeler

  • 1 kg. süt
  • 3-4 yemek kaşığı un
  • 11 yemek kaşığı  şeker
  • 1 paket vanilya
  • Yarım paket margarin

Hazırlanışı

Süt, un ve şeker bir tencereye konulur ve mikserle iyice çırpılır. Krema kıvamına gelinceye kadar karıştırılarak pişirilir. Vanilya ve margarin ilave edilir. Margarin eriyinceye kadar karıştırılır. Ocaktan alınıp, mikser ile 10-15 dakika çırpılır. Kaselere yada dikdörtgen borcama dökebilirsiniz. Servis yapıncaya kadar buzdolabında muhafaza ediniz.

Afiyet olsun...


 


İstatistikler

Üye : 18
İçerik : 224
Sayfa Gösterimi : 679926