Anasayfa Çorbalar
Çorbalar
Çorba Çeşitleri PDF Yazdır E-posta

Çorba çeşitleri:

  • 1. Arabaşı
  • 2. Bahçıvan Çorbası
  • 3. Balık Çorba
  • 4. Bamya Çorbası
  • 5. Bulgur Çorbası
  • 6. Börek Çorbası
  • 7. Çatal Aşı
  • 8. Düğün Çorbası
  • 9. Düğür Çorbası
  • 10. Ekşili Çorba
  • 11. Ezogelin Çorbası
  • 12. Fasülye Çorbası
  • 13. Hamsi Çorbası
  • 14. Harput Çorbası
Devamını oku...
 
TEL ŞEHRİYE ÇORBASI Yazdır

Bu Şehriye Çorbasını Mutlaka Deneyin Seveceksiniz..

Malzemeler:

  • 3 yemek kaşığı yağ
  • 1 adet kücük soğan
  • 1 adet kırmızı biber
  • 1 adet yeşil biber
  • 1,5 tatlı kaşığı domates salçası
  • 1 büyük çay bardağı şehriye
  • Tuz, az miktarda, karabiber
  • 6 su bardağı su
  • Maydonoz

Hazırlanışı:

Yağ, kırmızı biber, yeşil biber ve soğanı tencereye koyun. 3-4dk parpılayın.  İçine salçalı suyu ekleyin. 1-2 dk bu şekilde kaynasın. 6 Bardak suyu ilave edin kaynayana kadar bekleyin. Kaynayınca şehriyeyi, tuzu, karabiberi, maydonozu koyun. Şehriyeler kıvamına gelince ocağın altını kapatın ve servis yapın.

Afiyet olsun…

 


İstatistikler

Üye : 18
İçerik : 224
Sayfa Gösterimi : 679921